fbpx
 

El taller floral d’ahir a va fer que la tarda de dissabte fos especial. No sé per on començar, si detallant-vos què vam fer o si explicant-vos com de bé ens ho vam passar.

Ens vam trobar a les 5. Per anar escalfant, ens vam prendre una infusió i vam fer les presentacions pertinents.  És curiós com persones que es troben per casualitat,  d’alguna manera tenen alguna relació. O bé són familiars llunyans, companyes d’una mateixa empresa o bé persones que “saben que es coneixen i no saben be bé de què”. Jo crec que no són del tot casualitats , sino que d’alguna manera tots estem connectats i ens anem trobant en els nostres camins.

Però anem per feina, que és el que vam fer ahir. La meva intenció en aquest taller floral amb flors preservades va ser fer un centre de Nadal, però que pogués ser versàtil . Que només substituint algun element més nadalenc, es pogués lluir la resta de l’any.

El primer que vam fer és explicar les tècniques bàsiques per garantir que obtindrem un resultat bonic i satisfactori. En podríem dir “regles estètiques” com la distribució del color, textures, i disposició dels elements. Vaja, una mica de teoria per assegurar l’èxit.

Tot seguit, amb els materials que hi havia disponibles,cada una va anar composant la seva “obra”.  Sempre dic el mateix, però és que cada vegada em sorprèn com amb uns mateixos materials surten centres de flors tan diversos.

Cadascú té el seu gust i el seu estil i això es plasma en la varietat de resultats. Tots bonics, tots diferents.

Per al que no tinc paraules és per expressar com d’agradable va ser la tarda. Moments de riure, moments de silenci i concentració, moments de complicitat. També d’introspecció, de tranquilitat, relaxació, creativitat.  Aquestes són paraules que vaig escoltar i sentir ahir la tarda. Segur que la Dolors, la Maria, la Montse, la Pepi, la Carme i la Mercè hi estarien d’acord. Jo només tinc paraules d’agraïment per elles, per fer-me passar una tarda tan genial .

Noies, tal com em vau demanar: a la primavera repetirem amb un altre taller floral!

https://www.sempreviva.es/es/taper-flor/ [gallery columns="2" size="large" ids="2149,2147,2146,2148"]
COMPÁRTELO
WHATSAPP

También puedes ir a ver más artículos interesantes

Como elegir el ramo novia. Qué tener en cuenta.

Leer más

Reservar el ramo de novia: por donde empezar

Leer más

Regalos para las madres en la boda.

Leer más

Como elegir el ramo novia. Qué tener en cuenta.

Leer más

Reservar el ramo de novia: por donde empezar

Leer más

Regalos para las madres en la boda.

Leer más

Si quieres saber más y cómo puedo ayudarte, visita las siguientes página